BLOGIN 100. JULKAISU


Kymmenen kuukautta ja sata julkaistua postausta. Ei huono suoritus, jos saan sanoa :)

Olen käyttänyt blogiini tunteja ja taas tunteja aikaa. Miettinyt aiheita, kirjoittanut, pyyhkinyt pois, kirjoittanut uudestaan, ottanut kuvia, käsitellyt kuvia, jakanut julkaisuja somessa, saanut kommentteja, vastannut kommentteihin, lukenut ja kommentoinut muiden blogitekstejä.

Olen oppinut ja kehittynyt. Jatkanut, vaikka joskus on tuntunut, ettei tästä mitään tule. Miettinyt liikaa: ”Mitähän muut mahtavat ajatella?”. Pelännyt joka kerta tekstin julkaisemisen jälkeen mahdollisia negatiivisia kommentteja.

Olen viime päivinä lukenut ja selaillut vanhoja postauksiani. Osa hävettää näin jälkikäteen luettuna, osasta tulee sellainen fiilis, että miten olenkaan osannut kirjoittaa niin hyvin :D Osassa teksteistä on todella vahvasti ”Anteeks anteeks anteeks, kun tästä ylipäänsä kirjoitan. Älkää pahoittako mieltänne” -meininki.

Vanhemmissa teksteissäni paistaa todella paljon läpi se väsymys, jossa elin vielä muutama kuukausi sitten. Osaa teksteistä on jopa ahdistava lukea näin jälkikäteen. Tulee niin elävästi mieleen kaikki tunteet ja ajatukset.

Kaikki aiemmat tekstit ovat kuitenkin nyt muistoina yhdestä aikakaudesta ja lisää aikakausia on tulossa :)

Viime viikkojen aikana olen löytänyt itsevarmuutta. Tämä on mun juttu, jota aion jatkaa niin kauan kuin hyvältä tuntuu.

Edelleenkään en tule blogissani käsittelemään henkilökohtaisia pari- tai ihmissuhdekriisejä, jotka eivät muutenkaan kuulu someen tai muiden luettavaksi. Edelleenkään en aio tuoda poikiani nimien ja kasvokuvien kera näkyviin. Edelleenkään en aio ruotia läheisteni ongelmia tai mahdollisia sairauksia.

Edelleen aion kirjoittaa omasta henkisesti kivuliaasta äitiydestäni ja arjen kommelluksista. Aion kirjoittaa ns. ”ruuhkavuosiin” liittyvistä asioista, koska ne tulevat ensi viikosta alkaen olemaan iso osa elämäämme ja arkeamme. Aion kirjoittaa liikunnasta ja ravinnosta, koska ne ovat mulle tärkeitä asioita.

Aion kirjoittaa aiheista, joista on helppo kirjoittaa. Aiheista, joista saan inspiraatiota. Aion kirjoittaa kirjoittamisen ilosta. Väkisin ei kannata raapustaa :)

Näillä mennään eteenpäin. Katsotaan, milloin tulee seuraava sata täyteen postauksien määrässä. Voi olla, että postaustahti hiljenee syksyn myötä tai sitten ei. Onhan mulla sitten saikkupäivinä aikaa kirjoitella sairaiden lasten hoitamisen ohella :D

Kiitos, kun luette ❤ Kiitos, kun olette ❤

Rakkaudella
Henna

Blogi löytyy myös Facebookista ja Instagramista :) Tervetuloa seuraamaan :)

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *