Ensimmäinen kuukausi – sisältää arvonnan !

Voi tätä ilon ja juhlan päivää.

Tänään napsahti tilille veronpalautukset (jotka myös menivät), mutta ei siinä vielä kaikki!
Tänään on myös tasan kuukausi siitä, kun kirjoitin ensimmäisen blogitekstini.

Mitkä fiilikset?

No ihan hyvät, täytyy myöntää. Kirjoittaminen on ollut helppoa ja tekstejä on kertynyt reilu kymmenkunta. On ollut ihana huomata, että blogilla on lukijoitakin, kiitos siitä teille ❤ Toivottavasti joku on saanut näistä teksteistä edes jotain irti.

Blogin kirjoittaminen oli muhinut mielessä jo pidempään, mutta vasta kuukausi sitten rohkaistuin tarpeeksi. Luen itse niin monia hyviä blogeja tällä hetkellä ja olisi kiva, jos tämäkin olisi edes jonkun mielestä hyvä blogi ? Täytyy myös todeta, että tämähän on ollut kivaa!

Mitä tulevaisuudessa?

Tarkoitus on ainakin muokata blogin ulkonäköä enemmän itseni näköiseksi, kunhan saan aikaiseksi opeteltua, miten muokkaus tapahtuu ? (vinkkivitosia saa antaa)

Postaustahtina 2-3 tekstiä viikossa on varmaan ihan ok. Tosin jos oikein innostun, saattaa postauksia tulla joskus tiheämpäänkin tahtiin.

Aiheita tulee olemaan mm. vähän tarkempi esittely meidän joulukuun pojista, pientä tarinaa meidän perheen jouluperinteistä, mitä suunnitelmia/ajatuksia vuodelle 2017 jne jne. Monesti aiheet kumpuavat ihan vain päässä muhineista ajatuksista ja joskus taas esim. mediassa juuri tietyllä hetkellä pinnalla oleva aihe saattaa nostaa semmosen ”Tosta mie haluun kirjottaa” -fiiliksen. Pääasia kuitenkin on, että tekstiä tulee.

Vielä tähän loppuun…

Arvonta!

Osallistumisohjeet:

Jätä kommenttisi joko täällä blogin puolella tai sitten facebookissa Pölyä pinnoilla -sivulla tähän postaukseen liittyvän julkaisun alla viimeistään sunnuntaina 4.12. !
Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja hän saa palkinnoksi pienen ylläripussukan ?

Kiitos vielä kerran kaikille, jotka tähän mennessä 
olette blogiani lukeneet 
ja onnea arvontaan! ?

0

8 kommenttia artikkeliin ”Ensimmäinen kuukausi – sisältää arvonnan !


  1. Ihana blogi siulla, aina lueskelen kun joudan! (varsinkin kun ei enää pääse teidän kuulumisia lukemaan tonttujengin puolelta :|) Hyvin siä vedät – ja terkkuja pojille <3! – A&A


  2. On ollu ihana Henna lukea siun blogia �� itellä myös paljon ajatuksia ollu päässä, joista vois kirjoittaa. Mut miulla taitaa vain olla se ongelma etten sitten uskalla julkaista niitä. Mut kirjottele jatkossakin, luen varmasti!


  3. Alat kirjoittamaan täysin nimettömänä ja salaperäisenä? ;) Mie voin sitten aina jaella sun tekstejä :)

    Kyllä minuukin jännittää julkaista, mutta on tämä omalla tavallaan palkinnutkin.


  4. Hyviä ja itsellekin ajankohtaisia juttuja! :) Luen aina heti, kun julkaiset uutta. Ihanaa myös, että kirjoitat niin tiheään. Teidän kuulumisia on kiva lukea! <3


  5. Henna hyvin sä vedät, aina niin ihana lukea sun juttujas <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *