Isänpäiväjuttuja

Tänään, 13.11.2016 mieheni vietti ensimmäistä isänpäivää kahden pojan isänä.

Pojat ovat miehelleni kaikki kaikessa. Hän on hyvä isä. Lohduttaa, kun tulee pipi. Korjaa lelut pikaliimalla ja tekee peräkoukkuja pikkuautoihin. Riehuu ja remuaa. Lukee iltasadun. Ottaa varsinkin isompaa poikaa mukaan erilaisiin hommiin. Ajelevat mummolassa traktorilla. Pelaavat tabletilla pelejä.

Hän on läsnä. Hän ei voisi ikinä hylätä poikiaan eikä ryhtyä isäksi, joka näkisi poikiaan vain joka toinen viikonloppu.

Hän on Isä, isolla i:llä ja ansainnut nämä herkut ja lahjat.

Perinteinen isänpäiväaamiainen

 

 
 

 

Kortit isoiseille ja isopapalle. Tässä kortin takaosa.

 

0

2 kommenttia artikkeliin ”Isänpäiväjuttuja


 1. Joskus on erilaisia pakottavia tilanteita jolloin joudutaan tilanteeseen että lapset näkee isäänsä vain joka toinen viikonloppu eikä se tee isästä sen huonompaa. Esimerkkinä erotilanteet, ei varmastikaan kukaan suunnittele sellaista. Toinen esimerkki mikä tulee mieleen on se, että isä saa toisesta kaupungista työpaikan ja muu perhe ei pääse/pysty muuten muuttamaan samaan kaupunkiin isän kanssa.
  Ja on vanhempia jotka ovat kyllä lasten kanssa saman katon alla, mut silti vanhemnat ei ole läsnä.
  Hienoja kortteja olette askarrelleet


 2. Näinhän se on!
  On monia erilaisia tilanteita, erilaisia perheitä ja ratkaisuja.
  Lähinnä ajoin takaa sitä, ettei mieheni hylkäisi lapsiaan vain, koska "Ei kiinnosta". Näitäkin sankareita valitettavasti on. Se, että isä TAI äiti on poissa lastensa luota pidempiä aikoja työn tai vastaavan asian takia, ei tee hänestä huonompaa vanhempaa.

  Tässä blogissa tuon lähinnä esiin omia kokemuksiani ja sitä, miten meidän perheen arkea eletään. En pysty tuomaan esimerkkejä jokaisesta mahdollisesta tilanteesta, koska muuten mun tekstit venyisivät kilometrien mittaisiksi :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *