Joulukuun poikien synttärijuhlat

Viime sunnuntaina juhlittiin joulukuun poikiemme 4- ja 1-vuotissyntymäpäiviä. Vanhempi eli Jäpikkä täyttää oikeasti vähän myöhemmin ja Jössikkä on jo täyttänyt vuoden eli vauvavuosi on virallisesti ohi tässä perheessä. Wuhuuu!

Vieraita oli juhlissa paljon, alkuviikosta kävi vieraita ja tänään kävi vielä viimeiset vieraat eli synttäreitä juhlittiin monta päivää :) 

Teemana oli vähän Ryhmä Hau ja vähän joulu :) Me olemme perheenä semmoinen, ettei tällaisissä asioissa turhia hifistellä. Pääasia, että saadaan mukavat kekkerit järjestettyä ja että vieraat viihtyvät. Ei myöskään jakseta päivä tolkulla väkertää mitään tarjottavia. Pienempiin juhliin, kuten esim. poikien nimppareille tehdään tarjottavat itse, mutta nyt hyödynnettiin myös muiden ihmisten osaamista ja säästettiin omia hermojamme.

Tässä kuvien muodossa vähän synttärifiiliksiä:


Poikien lahjat oli jemmattu Jäpikän vaatekaappiin, 
josta hän ne löysi aamulla 
päivävaatteitaan hakiessa.
”No mutta, mitäs ihmeen paketteja 
se täällä on?” :)
Jäpikkä sai meiltä lahjaksi duplosetin,
josta oli haaveillut monta kuukautta.Jössikkä meiltä saadun paketin kimpussa…… ja tämmöinen sieltä tuli.Arabian Arctica -sarja, ihanan ajaton.
Servetit joulua ja Ryhmä Hau :)Edulliset, hyvinkin riittoisat ja todella maistuvat kakut! Varsinkin kalakakku sai kehuja, oli hyvällä tavalla erittäin kalaisa. Leipänä käytetty ihan kauravuokaleipää. Hienoa oli, että kakut sai noutaa vasta tuolloin juhlapäivänä sunnuntaina, 
pari tuntia ennen juhlien alkua :) 
(Minnan luvalla hänen nimi mainittu ja hänen facebook-profiilissa lisää kakkujen kuvia)Coctailtikut hävisivät tarjottimelta kiitettävään tahtiinAnoppini bravuuri: suklaakakku :P Pientä makeaaYstäväni tekemä maukas, hieno kakkuPoikien kastekynttilätkin laitettiin esilleLahjoja…… ja lisää lahjoja :) Eikä tässä edes kaikki.Saamme olla onnellisia, että poikiemme elämässä on mukana ihmisiä, jotka heistä (ja meistä vanhemmista) välittävät. 

Juhlat olivat onnistuneet ja nyt on aika kaikkesa antanut olo, kun kaikki kutsuvieraat on viimenään saatu kahvitettua ja elämä palailee pikkuhiljaa normaaliin arkeen, ainakin viikoksi. Sittenhän onkin jo joulu :)

Joulukuu tulee olemaan yhtä juhlaa meidän perheessä monen monta vuotta tästä eteenpäin. Katsotaan, miten kaverisynttärit aikanaan järjestetään :)

Onko teissä lukijoissa sellaisia, joiden useamman lapsen synttärit sattuvat samalle kuukaudelle? :)
Onko joulukuisia? :)
1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *