Kävelylenkki yksin ja pieni kurkistus vuoden 2019 asuntomessualueelle

En ole kesän aikana paljonkaan lenkkeillyt yksin. Lähes koko kesän ajan, se vähäinenkin liikkuminen on tapahtunut jonkunlaisella kokoonpanolla perheestämme. Kahdestaan, kolmestaan tai neljästään. Pyöräily on ollut yksi perheemme suosikeistamme viime viikkojen aikana.Nyt kun kelit viilenivät, on aika ottaa taas yksinään lenkkeily mukaan arkeen. Sitä vain tarvitsee. Että saa mennä kuulokkeet korvilla, omaa vauhtiaan ja omaa reittiään. Olla ihan yksin ajatustensa kanssa. Hengitellä ulkoilmaa. Tuoksutella tällä hetkellä lähestyvää syksyä. Huomata, miten kireä mieli pikkuhiljaa rentoutuu askelten ja hyvän musiikin tahdissa.

Tänään otin suunnaksi läheisen Pioneeripuiston luontopolun, jossa mieli lepää. Yleensä siellä saa lenkkeillä rauhassa, harvemmin näkyy muita. Maisemat ovat upeita, siellä Kymijoen rannassa. Ihania, sykettä nostavia mäkiä. Myrskyjen ja kovien tuulien voimasta kaatuneita puita. Vihreää, historian havinaa. Jonkun verran näkyy menneiden aikojen sotahistoriaakin. 
Kyseisen luontopolun viereen on parhaillaan rakentumassa ensi vuoden, eli vuoden 2019 Kouvolan asuntomessualue, vain reilun kilometrin päähän kodistamme. Miljöö on upea ja parhaillaan alueella rakentuu pari taloa, lisäksi ulkoalueita ja infrastruktuuria rakennellaan. 
Jännityksellä me kyläläiset mietimme, saadaanko alue valmiiksi ajallaan, millaiselta alue loppujen lopuksi tulee näyttämään sekä minkä verran tänne löytää messuvieraita ensi vuonna? Tuoko asuntomessut kaivattua positiivista mainetta turhaankin parjatulle Kouvolan betonihelvetille? Herättääkö messut tietyllä tapaa henkiin tämän Korian taajaman, jossa on ihmislapsen ihan hyvä olla? Lähellä Kouvolan keskustaa, mutta kuitenkin lähellä maaseutua. Aika ihanteellinen paikka asua.
Jännä nähdä, miten käy, mutta tuleehan ensi vuosi olemaan jännittävä ja kylällämme tapahtuu paljon. Toisaalta kiva päästä olemaan osa tällaistä tapahtumaa, ihan vain asumalla lähellä ;) Ja eiköhän sitä tule ensimmäisen kerran ikinä mentyä asuntomessuille.
Täytyykin nyt useammin lenkeillä suunnata tarkastelemaan tulevan asuntomessualueen rakentamista sekä räpsimään kuvia.
Rakkaudella
Henna


1

2 kommenttia artikkeliin ”Kävelylenkki yksin ja pieni kurkistus vuoden 2019 asuntomessualueelle


  1. Hip hei! Meillä on aika samanlainen kuvio… lenkkejä yksin!
    Sinulle on haaste blogissani vauva.fi/satuavaitotta, käys kurkkamassa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *