Kiitos rakkaat ❤

Tämä postaus on omistettu ystävilleni. 

Heille, jotka jaksavat kuunnella ja lukea valituksiani huonoista yöunista, lasten eri vaiheista, elämän varjopuolista ja omasta saamattomuudestani. Lisätään vielä soppaan ”sitku mutku” -jankutus.
Heille, jotka jaksavat iloita kanssani elämän hyvistä asioista ja ihanista tapahtumista. Olla iloisia, jos Jössikkä nukkuukin 7h putkeen tai Jäpikkä saa kehuja päiväkodista. Tai jos teen itse jonkun ”läpimurron”, esimerkiksi liikunnan saralla.
Heille, jotka pyytelevät kanssaan iltaa istumaan, lenkille, kylään, kokemaan jotain uutta ja erilaista. Rohkaisevat, potkivat minun lättäpyllylle vauhtia.

Heille, jotka uskovat minuun ja haaveisiini. Ovat tarvittaessa tukena ja luottavat, että hommat sujuvat.

Heille, jotka kysyvät ”Mitä kuuluu?” eivätkä tyydy vain somen tai muiden ihmisten antamaan informaatioon meidän perheen arjen sujumisesta ja omasta jaksamisestani.

Heille, jotka palauttavat minut maanpinnalle, jos (ja kun) alan liikaa liitelemään pilvien yläpuolella enkä aina tajua/jaksa miettiä realiteetteja.
Heille, jotka yrittävät tarvittaessa lohduttaa ja saada hymyn takaisin huulilleni. Punkkupullolla pääsee tarvittaessa aika hyvin alkuun ? ?
Heille, jotka tietävät, miten minut saa iloiseksi. Tietävät, mistä naruista vetää, että nukke taas tanssii ripaskaa.
Heille, jotka ovat valmiita tarjoamaan apuaan, vaikka omassakin elämässä riittäisi haasteita.
Heille, jotka jaksavat lukea blogiani, vaikkei tekstit niin hyviä olisikaan ??

Heille, jotka ovat minulle todella tärkeitä, ihan jokainen. Niin ihanan erilaisia persoonia olen elämääni saanut. Heistä jokainen antaa minulle ja minun elämääni jotain hyvää. Antaa voimaa ja jaksamista. Ihan parasta olla näin rikas ystävien suhteen.
❤❤ Kiitos rakkaat, kun olette olemassa !❤❤

”Ystävyys on nostamista ylös,työntämistä eteenpäin.Kuuntelemista ja hiljaisuutta toista varten.Oikea sana, kysymys, runo.Ystävyys on korvaamaton.”

Hyvää Ystävänpäivää! 
Rakkauvella
Hömelö Henna
0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *