Kun kamelin selkä katkeaa

Osa teistä varmasti tietää, miltä tuntuu, kun joku asia tai tapahtuma on se niin sanottu viimeinen niitti. Kun se kamelin selkä katkeaa.
Mulla oli yksi niistä hetkistä tänään. Olimme koko perheen voimin tekemässä lähtöä äitini synttärikahveille. Minä jo puin Jössikälle ulkovaatteita, kun taas miehellä ja Jäpikällä oli omat perinteiset riehumissessiot meneillään. Istuin eteisen lattialla Jössikkä sylissäni, kun jotain lentää suoraan päin mun naamaa, tarkemmin sanottuna päin silmää. Kyseessä oli Jössikän töppösistä tehty pallo. Mies sen heitti, kun heillä oli joku leikki Jäpikän kanssa. Eihän siinä. Kyseessä oli pehmeä esine, mutta kyllä se tuntui, kun suoraan silmään osui ja tuntui tulevan aika kovaa.
Siinä kohtaa se 
kamelin selkä katkesi.
Kuva: Pixabay
Aloin itkemään. Aloin huutamaan. Raivosin, kuinka en jaksa sitä ainaista saatanan pelleilyä ja riehumista joka välissä. Jäpikkä ja mies olivat lähinnä sillä asenteella, että annetaanpa äidin rauhoittua ihan rauhassa (eli lähtivät tilanteesta pois) ja Jössikkä sylissäni alkoi itkemään. Mie harvoin enää itken, mutta siinä kohtaa itkin kuin mikäkin pieni lapsi.
Ei mulla oikein koskaan ole huumorintaju ollut kohdallaan, mitä tulee itselleni tapahtuviin, muiden mielestä ”hassuihin” asioihin. Vielä vähemmän sitä huumorintajua löytyy tässä vaiheessa. Hienon, todella hienon esimerkin annan lapsilleni, vaikka heille taas yritän joka välissä hokea erilaisten sattumusten yhteydessä, ettei se haittaa tai ei se mitään, jatketaan eteenpäin.
Sitten äiti on itse Elli Esimerkki ja vetää hirveät kilarit, kun leikkimielisesti heitetty ”pallo” nyt vaan sattuu osumaan väärään paikkaan, väärällä hetkellä. 
Saisinko lisää huumorintajua, lisää taitoa nauraa itselleni ja lisää kärsivällisyyttä? Saisinko samalla osan itsestäni takaisin? Kiitos.
Ei nimittäin paljon naurata.
Rakkauvella
Henna ✌
0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *