Laiska torstai

Tänään mulla ja pojilla on ollut vapaapäivä. Päivä, jolloin ei ole päiväkotia, perhekahvilan avaamista, sovittuja treffejä tai mitään muitakaan menoja.
Heräsimme vasta klo 8 jälkeen (!!). Sehän se vasta outoa olikin, kun herätessämme oli jo valoisaa ? Hidas aamu. Aamupalat ja aamutoimet ihan rauhassa. Pojat saivat remuta ja viettää aikaa telkkarin ääressä.
Lounaaksi pojille oli riisipuuroa ja itselleni äitini tekemää hernekeittoa. Kunhan sain Jössikän ulos nukkumaan, suorin sentään keittiön ja siivosin roskiskaapin. Kerkesin myös lepäilemään sohvalla, koska Jössikkä nukkui reilu kolmen tunnin päikkärit.
Mies tuli jo neljän aikaa kotiin ja päivälliseksi söimme makkarakeittoa. Ruoan jälkeen lähdimme poikien kanssa kävellen kauppaan hakemaan maitoa huomista perhekahvilaa varten. Näyttäisi olevan täysikuukin tulossa!
Samalla reissulla kävimme katselemassa junia. Kotona itselle vähän kahvia ja kahvakuulan heiluttelua ennen iltatoimia.
Pikkuhiljaa alkaa olemaan laiska torstai taputeltu ? Välillä on oltava tällaisiä vapaapäiviä, mutta montaa tyhjää päivää peräkkäin en jaksa hienossa seinäperhekalenterissamme katsella ? 

Nyt kun tässä kerran kotona ollaan, täytyy tosissaan nauttia siitä, että kerkeää näkemään kavereita, ystäviä ja viettämään aikaa isovanhempien luona. Aikanaan töiden ja hoidon alettua jää sosiaalisesta elämästä todella iso pala pois. Tuleehan sitä kuvioihin työ- ja hoitokaverit, mutta ei sitä sitten enää istuta tuntikausia kahvittelemassa ja parantamassa maailmaa samalla vertaistukea saaden ja antaen.

Ihanaa loppuviikkoa teille rakkaat lukijani!
(jos teitä siellä on ?)
Rakkauvella
Henna ✌
0

2 kommenttia artikkeliin ”Laiska torstai


  1. Laiskoja päiviä on hyvä pitää välillä! Meille tuli vähän liiankin laiska päivä eilisestä, sillä kuopus aloitti alkuyöstä oksentamaan. Hissuteltiin siis kotona koko päivä ja välillä nappasin oksun vatiin. Muuten jees, mutta terve isosisko olisi ollut valmis paljon vauhdikkaampaan päivään…

    Ja tosiaan kannattaa nauttia nyt! Töiden aloittamisen jälkeen en ainakaan itse jaksanut hirveästi töiden ja kodin lisäksi muuta… Mutta työt oli kyllä kiva aloittaa ja nähdä siellä ihmisiä. :)


  2. Kiitos kommentistasi Kati! :)
    Toivottavasti ette muut sairastu oksennustautiin :/ Ja toivottavasti kuopuskin voi paremmin!

    Töihin palaamisessa on puolensa ja puolensa, mutta yritetään nyt nauttia tästä, mitä on :)

    Hyvää viikonloppua! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *