Mihis suuntaan sitä ollaan menossa?

Helou! Täällä taas :)
Olen tässä hieman miettinyt, ihan vain uuden vuoden kunniaksi, mihin suuntaan mie tätä blogia lähtisin kehittämään ja viemään. Ihan ensimmäisessä postauksessani kirjoitin näin:
”Niin ja mitäkö tämä blogi tulee sisältämään?
Lähinnä ajattelin joskus paneutua yksittäisiin aihealueisiin, jotka milloinkakin ihastuttavat/vihastuttavat.
Tämä ei tule olemaan fitnesspumppaajumppaakanaarahkaa, ei vaaleanpunaista (tai -sinistä) unelmahöttöä, ei sisustusta, ei ruokahifistelyä, ei poliittisia kannanottoja. Juttuja vähän sieltä ja tuolta. Jos edes joskus joku voi saada jotain hyvää tästä irti, olen onnistunut edes jossakin.
Jännityksellä tosin itsekin odotan, mitä tästä tulee.”
Tuosta tekstistä on nyt kulunut 2 kk. Toisaalta lyhyt aika, toisaalta taas tuntuu todella pitkältä ajalta! Julkaistuja postauksia on 27 kpl + sitten tämä. Ei paljon, mutta omasta mielestäni pienoista kehitystä kirjoittajana on kuitenkin tapahtunut.

Niin, että mihin suuntaan mie tästä nyt sitten lähden?
Tiedättekö, iiiihan samoilla aion jatkaa :) Ihan omannäköistä blogia aion jatkossakin kirjoitella. On perhe-elämää, äitiyttä, hyvinvointia, erilaisia ajatuksia. On (toistaiseksi) väsyneen ihmisen kirjoituksia, oman itsensä (ja muiden ihmisten) ihmettelyä, henkistä kipuilua. On kuitenkin pilke silmäkulmassa ja huumoria, vaikkakin joskus v*ttuuntuneella sävyllä kirjoitettuja tekstejä. 
Edellinen postaukseni käsitteli hitoksee hienoa positiivisuuspurkkia. (olen muuten purkkiin laittanut lappusia, joissa on jopa tekstiäkin!) Postauksen teksti oli ihan jees ja ihan siis asiaakin tottakai, mutta jotenkin ei kuitenkaan loppupeleissä mun näköinen postaus kuvineen ym. Mutta jääköön sekin postaus osaksi blogin historiaa.
Aion siis jatkaa ihan Hennana. Blogia lukevat he, joita kiinnostaa lukea. En mie tästä mitään draama- tai ”julkkisblogia” haluaisikaan. Mie en halua tuoda mun perheenjäseniä nimine ja naamoineen tänne arvosteltavaksi. Arvostelkaa siis vain minua, jos välttämättä haluatte arvostella :)
Enkä aio avautua parisuhdeasioista mitenkään henkilötasolla. Jotain yleisiä juttuja saatan joskus postata. Mun mies ei ole mitenkään päin somessa tai missään muuallakaan netin ihmeellisessä maailmassa, joten häntä ”ei näy” tässä blogissakaan.
Blogin ulkoasu muokkaantuu matkan varrella. Haen sitä omaa tyyliä vielä. Joku hieno banneri olisi kiva saada? :)

Kuva: Pixabay

Vielä tähän loppuun haluan summata, miten tämän lyhyenkin ”blogiuran” aikana olen huomannut pari asiaa:
– Kirjoittaminen tuntuu pitkästä aikaa todella hyvältä ja helpolta
–  Tässä samalla on alkanut tietyntyyppinen matka mun henkiseen puoleen ja etsin vastausta siihen, kuka mie oikein olen?
– Jotkut lukijat ovat jopa saaneet jotain irti mun teksteistä (kiitos kommenteista <3 )
– Olen innostunut entisestään lukemaan muiden blogeja ja haluan oppia uutta tekniikasta ym.
Kuitenkin VASTA 2 kk takana tätä hommaa, joten en voi mitenkään tituleerata itseäni ”ammattilaiseksi” tai muutenkaan kovin kokeneeksi, mitä tulee blogimaailmaan, mutta tämä on vasta erään matkan alku :)
Toivottavasti pysytte jatkossakin mukana! <3
Rakkauvella
Henna ✌
P.S. Ottakaa blogi seurantaan myös Facebookissa.
0

4 kommenttia artikkeliin ”Mihis suuntaan sitä ollaan menossa?


  1. Mä tykkään lukea sun tekstejä, hyviä juttuja, helposti luettavaa, osaat kirjottaa! Jatka samaan malliin :)
    T: Mia
    P.s ole ihan oma itsesi, se on parasta! ��☺


  2. Kiitos Mia!! :) :)
    Mihinkäs sitä tästä muuttumaan ;) Ihanaa, jos blogista on ollut sulle iloa :)


  3. Blogi kehittyy kyllä mukavaa tahtia ja kyllä se siitä ajan kanssa muovautuu. MUTTA. Sana "hitokseen" porautuu joka kerta aivoihin kuin joku bakteeri ja rupeaa päätä särkemään. Sitä kannattaa vältellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *