Mitä blogitaukoni aikana tapahtui?

Ette voi uskoa, miten hienolta tuntuu olla takaisin näppiksen ja oman blogini parissa. Tässä on viime aikoina saanut opetella ihan kokonaan uusia juttuja, kaiken väsymyksen keskellä, mutta omaa intohimoaan ajatellen.

Tarkkasilmäisimmät huomasivatkin, että blogilla on aivan uusi ulkoasu ja blogin alustakin on muuttanut Bloggerista WordPressiin. Jos on vielä tarkkasilmäisempi, voi huomata, että blogillani on aivan oma domain. Olen siis saanut opetella melko paljon ihan uusia asioita viimeisten parin viikon aikana, mutta nämä ovat sellaisia juttuja, jotka olen halunnut blogini osalta toteuttaa.

Vaikka olen näitä blogiasioita värkännyt tässä muun perhe- ja työelämän kiireen sekä väsymyksen keskellä, tuo tämä uutta intoa ja puhtia itselleni, mitä tulee blogin kirjoittamiseen. Aion ottaa rennommin, en vertaa itseäni niin paljon muihin kirjoittajiin, koska olemmehan erilaisia. Teen tätä omaa juttuani, omalla tyylilläni. Minun blogini, minun tyylini.

Blogin ulkoasu tulee vielä muokkaantumaan tässä, pikkuhiljaa, mutta parhaiten tulen näkemään tarvittavat muutokset samalla, kun jo kirjoitan ja julkaisen tekstejä.

Blogitauon aikana huomasin, miten sormeni kaipasivat näppikselle, kirjoittamaan erilaista ajatuksen virtaa. Vahvistui entisestään se, että tätä hommaa haluan ihan oikeasti tehdä ja se on tullut osaksi minua. Nyt kun viimein uskalsin rohkaistua hankkimaan oman domainin sekä muuttamaan blogini toisaalle, näytin itselleni, että kyllä mie tämmösiin asioihin pystyn, kun vain haluan.

Lokakuu on blogini 2-vuotissynttärikuukausi, joten luvassa on pieniä arvontoja sekä tietysti uusia tekstejä. Vanhat tekstit muuttivat tänne uuteen osoitteeseen, joten niitäkin voi käydä lukemassa. Osa saattaa asetteluineen näyttää hieman hassuilta vielä, mutta pikkuhiljaa käyn laittamassa tekstejä ojennukseen. Tärkein eli itse kirjoitukset eivät ole mihinkään hävinneet.

Toivottavasti siellä on vielä mukana vanhoja lukijoita sekä ehkä tulee niitä uusiakin.

Tervetuloa mukaan Pölyä Pinnoilla -blogin uudenlaiselle matkalle. Blogia voi seurata myös Instagramissa , jossa jaan julkaisuja sekä feedissä että tarinoissa ja sitten blogilla on omat sivut myös Facebookissa , josta löytyy linkit uusimpiin postauksiin sekä muidenkin bloggaajien tekstejä.

Rakkaudella

Henna

0

6 kommenttia artikkeliin ”Mitä blogitaukoni aikana tapahtui?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *