Tervetuloa lukijaksi

Pölyä pinnoilla…

Blogin nimi tuli siitä, kun katsoin lähelläni olevaa olkkarin pöytää. Tumma pöytä, jossa pöly näkyy paremmin kuin hyvin. Jos sattuu aurinko paistamaan, näkyy se pöly vielä paremmin. Toisinaan se (pöly) alkaa turhauttamaan todella paljon. Silloin sitä tulee mietittyä, miksei muka jaksa heilua pölyrätin kanssa harva se päivä.

Siksi, koska se ei ole oleellista. Se ei ole tässä vaiheessa oleellista, jos meillä nyt sattuu jossain pinnoilla olemaan vähän pölyä tai villakoirat juoksentelee nurkissa. Kyllä ne sieltä (noin) kerta viikkoon eliminoidaan. Nou hätä ?

Tätä blogia kirjoittelee 30-vuotias nuori nainen.

Olen äiti kahdelle pojan viikarille. Vanhempi täyttää joulukuussa 4v ja pienempi 1v. Itse asiassa juuri tänään tajusin, että kuopuksen vauvavuosi on selätetty alle 6 viikon (!!) päästä. Tsissus sentään! Joulukin on siis ihan kohta.
(? …joulu on taas, joulu on taas…. ?)

Olen myös vaimo, ollut reilu 4 vuotta. Reteesti menimme maistraatissa vihille esikoistamme odotellessa. Ei me mitään isoja häitä haluttu enkä haluaisi vieläkään. Ei näillä hermoilla alettaisi semmosia järjestämään.

Mies toimii raksayrittäjänä ja tähän mennessä hommia on riittänyt ihan kivasti. Vaikka hän on yrittäjä, pysyy työpäivien pituudet kohtuullisina.

Omakotitalossa asustellaan. Sisustuslehdistä todella kaukana, mutta tämä on meidän perheen koti. Ei me olla ”musta-harmaa-valkoinen” -tyyppejä eikä jakseta miettiä jokaista pientä yksityiskohtaa.
7,5 vuotta on tätä torppaa pikkuhiljaa remppailtu ja tehty meidän näköiseksi.

Niin ja mitäkö tämä blogi tulee sisältämään?
Lähinnä ajattelin joskus paneutua yksittäisiin aihealueisiin, jotka milloinkakin ihastuttavat/vihastuttavat.
Tämä ei tule olemaan fitnesspumppaajumppaakanaarahkaa, ei vaaleanpunaista (tai -sinistä) unelmahöttöä, ei sisustusta, ei ruokahifistelyä, ei poliittisia kannanottoja. Juttuja vähän sieltä ja tuolta. Jos edes joskus joku voi saada jotain hyvää tästä irti, olen onnistunut edes jossakin.
Jännityksellä tosin itsekin odotan, mitä tästä tulee.
( ?…taivas varjele, mitä sieltä tulee…?)

Jos kuitenkin olet toiselta nimeltäsi #mielensäpahoittaja, älä lue. Tai saat lukea, mutta en ota vastuuta, jos alkaa ärsyttämään. Oma moka.

En ole erityisen hauska enkä mitenkään erityisen fiksu. En tule käyttämään sivistyssanoja sivistyssanojen perään, vaan kirjoitan ihan ”minuu itteäni”.

Joskus sävy saattaa olla v***umainen, mutta yritän jotain huumoriakin viljellä joukkoon.

Näillä mennään. Tervetuloa lukemaan :)

0

Yksi kommentti artikkeliin ”Tervetuloa lukijaksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *